Află care sunt cei mai buni fotografi de nuntă

Înainte de toate, acest articol este scris pentru potențialii clienți și nu pentru fotografii de nuntă din branșa care doresc să afle unde se poziționează în segmentul fotografiei de nuntă.

Ești în căutarea unui fotograf pentru nuntă, și începi să cauți pe toate site-urile posibile un fotograf de nuntă care să aibă ceea ce tu cauți. Sinceri fiind, de multe ori oameni caută altceva la fotograful de nuntă. De multe ori un ofertant fotograf este cel mai bun dacă îndeplinește anumite condiții nativ, fără să i le ceară clientul.
Să presupunem că ai găsit în portofoliul unui fotograf, imagini de la o nuntă ce a avut loc pe malul mării. Spui: Wow, asta îmi și doream! Așa va fi și nunta mea! Clar acest fotograf este cel mai bun pentru nunta mea.
În altă situație, la răsforirea site-ului fotografului găsești că acesta are o reducere de preț, iar costul final este exact pe cel pe care tu îl ai alocat către serviciul de fotografie. Și în această situație, acest fotograf este cel mai bun și cel mai potrivit pentru nunta ta.
De multe ori perspectiva din care privești o fotografie pentru a o juriza diferă. Chiar dacă tu, ca și client ești pus în pielea unui jurat, reține ca premiul prentru cel mai bun fotograf de nuntă îl poți da doar tu, iar acesta constă în contractarea marelui câștigător.

Ce se întâmplă totuși cu toate concursurile organizate pentru fotografii de nuntă?

Cine are de câștigat? Și… Cât de mult contează pentru tine, ca viitoare mireasă, premiile pe care fotograful de nuntă le câștigă la diferitele concursuri?

În primul rând, cataloagele naționale și internaționale care organizează concursuri anuale de fotografii îi vizează în mod direct doar pe ofertanții fotografi. Ai putea să îți alegi fotograful de nuntă văzând doar o fotografie, chiar dacă aceasta a strâns zeci de premii?
Cine are de câștigat în urma premiilor? Founderii!

Cât de mult contează pentru tine ca viitoare mireasă, premiile pe care fotograful de nuntă le câștigă la diferitele concursuri?

Ești interesată de calitatea ofertantului și de poziția acestuia în segmentul fotografiei de nuntă, însă cel mai important lucru care te interesează cu adevărat este condiția de lucru și rezultatul pe care fotograful poate să îl ofere.
  • Tu ca viitoare mireasă ești interesată de calitatea fotografiilor sale
  • Ești interesată de viziunea fotografului
  • Ești interesată de gradul de maleabilitatea și tipologia omului fotograf
  • Ești interesată de prețul serviciilor foto de nuntă
  • Ești interesată de timpul pe care îl ai de așteptat până primești fotografiile de la nuntă
Și multe altele…
Și acum, te întreb pe tine: Care sunt cei mai buni fotografi de nuntă?

Dă mai departe: