Cât costă serviciile unui cameraman pentru o filmare de nuntă în 2018?

preț filmare nuntă 2018

În 2018 serviciile prestate de cameramanii de nuntă au prețuri mai mari față de anii trecuți. Valul de noi tehnologii, aparatură, programe ajutătoare de editare și seminarii, toate acestea au dus la creșterea calității a filmului de nuntă dar totodată și creșterea prețurilor. Există un sistem după care merg lucrurile în segmentul de nuntă.

Dacă te dezvolți și ai rezultate e normal să crească și prețurile. Dar stai liniștită, fotografii și cameramanii de nuntă sunt înspăimântați de mărirea onorarilor. Tot mai mulți ofertanți își fac calcule și văd că evenimentele sunt mai puține în cazul în care există majorări de preț.

Ai nuntă în 2018 și vrei să știi cât costă serviciile unui cameraman?

Prețurile filmărilor sunt date în primul rând de calitate, locații și în al doilea rând de ceea ce îți dorești din filmul de nuntă. Pe motiv că nu mai există piață de mijloc am să clasific prețurile serviciilor de videografie pentru nuntă în 2 categorii, după cum urmează:

Servicii de Videografie Standard (300 – 600E)

Cele mai populare servicii vândute de cameramanii de nunți pornesc de la 300 și pot ajunge la 600 de euro. Au devenit foarte populare aceste servicii pentru ca în videografia de nuntă nu putem fideliza clienții. Odată ce clientul nu este fidel, automat nu poate avea încredere să investească mai mult. Și nu se raportează totul la încredere ci și la faptul că este foarte greu să educi sau mai bine zis să oferi consiliere mirilor.

Servicii de Videografie Premium (600 – 3000E)

Pornind de la 600 de euro, serviciile premium de filmări nunți pot ajunge să coste și 3000 de euro. Sunt destul de multe nunți în care se investește. Există un grup de oameni care își doresc mai mult decât o simplă amintire. Miresele apelează la cameramani consacrați pentru filmări cinematice, adevarate capodopere. Desigur că un rol important în alegerea cameramanului de nuntă îl are bugetul pe care l-ai alocat.

Sunt convins că ai văzut filmări cinematice și ti-ar plăcea să ai și tu așa imagini, însă bugetul nu îți permite. Pentru tine, am construit o echipă de 13 videografi care oferă servicii de filmări pentru toate bugetele. Dincolo de maestria și viziunea fiecăruia, comunicarea și transparența are un rol foarte important.

Sunt convins că prin ofertele noastre îți oferim libertatea să alegi ce îți dorești fără să fii nevoit să suplimentezi bugetul.

Aici găsești toate ofertele cameramanilor noștri pentru filmarea de nuntă.

 

 

 

Dă mai departe: