Despre noi

▶ TOP Cameramani de nuntă – Despre noi

Bună, noi suntem o echipă de videografi profesioniști de nuntă ce activăm în această branșă de mai bine de 15 ani. În tot acest timp în care am acumulat experiență, am învățat că dincolo de profesionist trebuie să fii om. Cu alte cuvinte suntem oameni ce vrem să înțelegem alții oameni pentru a le oferi cele mai potrivite servicii de videografie. Activăm în branșa filmărilor de nunți pentru că în acest loc noi am descoperit „emoția”

Suntem oameni ce vrem să înțelegem alți oameni pentru a le oferi filmarea potrivită.

Navigând pe acest site, ve-ți vedea că de multe ori vă îndrumăm către platforma mamă, și anume madvideo.ro. Madvideo.ro este locul în care ne prezentăm creațile, serviciile, prețurile și disponibilitatea. Am investit enorm și facem eforturi pentru a susține toate platformele noastre de videografie. Pentru că de multe ori suntem prinși cu filmări și editări, nu avem timp suficient să actualizăm informațiile prezentate aici, de aceea pentru a vă face o parere corectă despre noi, puteți accesa site-ul madvideo.ro.

Avem nevoie de ochi versați care să vadă acolo unde alții nu văd nimic.

Iată cum spunem povestea dintr-o nuntă.

Potrivit acestui paragraf, dați-ne voie să ne prezentăm prin ceea ce știm să facem.

După fiecare filmare pe care o predăm, ne bucurăm să primim feedback-uri. Iată unul dintre feedback-urile primite.

„Poți juca în propriul film de iubire începând cu clipa în care vei spune DA jumătații tale iar de asta se poate ocupa unul dintre videografii profesioniști de nuntă: Mădălin, Sorin sau Dan. Așa vei avea printre amintirile de la nuntă cea mai spectaculoasă filmare de pe vremea când erați super îndrăgostiți. Și stilul în care poate fi făcut filmul de la nuntă poate fi adaptat după cum vrei tu. Atatea posibilități ai!” Oana M. Ștefan

 

Dă mai departe: