Filmăm nunți

filmări nunți

Unde văd filmări de nunți realizate de echipa voastră de cameramani?

În această pagină găsiți o parte din filmările de nunți pe care noi le-am filmat de-a lungul anilor. Noi știm că portofoliul de filmări este foarte important atunci când trebuie să alegeți cameramanul pentru nuntă. De aceea v-am propus să vizualizați o serie de mai multe filmări de nuntă ce ne poartă semnătura.

 

Filmare nuntă – Christos & Eleni

Această filmare de nuntă a fost filmată în Cipru de cameramanii: Mădălin și Remus. Filmarea a fost realizată cu 2 camere video mirrorless. Am petrecut alături de Christos și Eleni momente frumoase de care îmi voi aminti cu mare drag. Nunta acestora a fost specială din toate punctele de vedere, iar acest lucru se datorează în primul rând iubirii ce și-o împărtășesc zi de zi.

Ești interesat de cât costă filmarea unei nunți? Vezi oferta noastră de preț aici.

Filmare nuntă – Roxana & Cosmin

Această filmare de nuntă a fost filmată în Focșani, România de cameramanii: Mădălin și Sorin. Filmarea a fost realizată cu 2 camere video mirrorless. Simplă şi limpede, de o înaltă inventivitate artistică, filmarea pe care am realizat-o pentru voi are rolul de a păstra cât mai frumos amintirea nunții voastre. A fost o nuntă 100% românească în care am adoptat un stil de filmare și editare natural pentru a trasmite cât mai bine „mesajul social” din acest context.

Ești interesat să afli dacă suntem disponibili în ziua nunții tale? Vezi disponibilitatea noastră aici.

Filmare nuntă – Ramona & Raul

Această filmare de nuntă a fost filmată în Ploiești, România de cameramanii: Mădălin și Sorin. Filmarea a fost realizată cu 2 camere video mirrorles. A fost o nuntă etichetată de un rafinament aparte. Întradevăr, cuvintele pastorilor au fost o adevărată binecuvantare pentru Raul și Ramona. Printr-un rafinament aparte, iubirea ce și-o împărtășesc emană mult entuziasm și pozitivitate.

Vrei să știi mai multe detalii despre noi? Citește mai multe despre noi aici.

Filmare nuntă – Cristina & Liviu

Această filmare de nuntă a fost filmată în București, România de cameramanii: Mădălin și Sorin. Filmarea a fost realizată cu 2 camere video mirrorless. Nunta Cristinei și a lui Liviu este un proiect la care am filmat și editat cu mult drag. Motivația mi-am regasit-o în rezulatul pe care trebuia să-l obținem. Nunta acestora se situează în topul celor mai faine petreceri pe care le-am filmat.

Știai că răspundem unei solicitări foarte repede telefonic și totodată îți rezervăm data până la soluționare? Află cum poți trimite o solicitare aici.

Filmare nuntă – Andreea & Cătălin

Această filmare de nuntă a fost filmată în Buzău, România de cameramanii: Mădălin și Sorin. Filmarea a fost realizată cu 2 camere video mirrorless. Nunta Andreei și a lui Cătălin a fost fabuloasă din toate punctele de vedere. Frumoși, energici și mereu cu zâmbetul pe buze, acești doi tineri au făcut din nunta lor o adevărată poveste de iubire.

Știai că echipa noastră de videografi realizează filmări de nunți în toată Europa? Vezi care sunt prețurile serviciilor de filmări nunți din orașul tău aici.

Filmare nuntă – Cătălina & Vergil

Această filmare de nuntă a fost filmată în Turnu Măgurele, România de cameramanii: Mădălin și Sorin. Filmarea a fost realizată cu 2 camere video mirrorless. Cătălina și Vergil au avut o nuntă 100% românească din care tradițiile și obiceiurile nu au lipsit. Am remarcat modul prin care oamenii s-au implicat în reușita acestei frumose nunți. Sunt bucuros când am ocazia să mai filmez și nunți autentice românești.

Știai că cel mai popular clip de nuntă se numește Same Day Edit și este livrat chiar în seara nunții pe rețeaua de socializare Facebook? Află mai multe despre Same Day Edit aici.

Filmare nuntă – Bogdan & Beatrice

Această filmare de nuntă a fost filmată în Botoșani, România de cameramanii: Mădălin și Sorin. Filmarea a fost realizată cu 2 camere video mirrorless. Am realizat, prin filmarea acestei nunți, că iubirea nu ține cont de loc, port sau religie. Pot spune că această nuntă este printre puținele evenimente pe care eu le-am văzut altfel. Vibrația oamenilor prezenți m-a făcut să înteleg că „iubirea” nu are limite și nu se ține „ascunsă”.

Scriem frecvent pe blog articole despre filmarea nuntii. Poți accesa blogul nostru de aici.

Filmare nuntă – Andreea & Liviu

Această filmare de nuntă a fost filmată în Drăgășani, România de cameramanii: Mădălin și Sorin. Filmarea a fost realizată cu 2 camere video mirrorless. Mai mult ca sigur acest clip “best moments” se clasează în topul celor mai bune lucrări ce îmi poartă semnătura. Totul se datorează, în primul rând, oamenilor implicați și a modului în care decid să abordeze și să își organizeze cea mai importantă zi din viața lor. Nu mi-ar ajunge timpul să vă descriu în cuvinte atmosfera de la această nuntă. Pe parcursul acestui eveniment mi s-a reconfirmat faptul că încrederea în videograful nunții tale este cel mai important element când vine vorba de obținerea unor imagini impecabile.

Nu uita, acest site (top cameramani de nuntă) aparține platformei de videografi madvideo.ro

Vizualizați portofoliul nostru complet de filmări nunți accesând madvideo.ro

Dă mai departe: